ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΘΕΡΜΟΣ 2017-11-02T12:11:58+02:00
  • Out of stock
    BABY-THERMOS-ECOLIFE-2BABY-THERMOS-ECOLIFE
    Details

MPIMPERO-THERMOS-PAIDIKA

Μπιμπερό Θερμός

Τα μπιμπερό θερμός είναι αυτό που χρειάζεστε εάν θέλετε το παιδί σας να είναι σε θέση να απολαύσει ένα ρόφημα στην κατάλληλη θερμοκρασία. Τα μωρά ξεκινάνε να καταναλώνουν ένα ρόφημα και ανά διαστήματα κάνουν παύσεις με αποτέλεσμα με από κάποια ώρα το ρόφημα να έχει χάσει την θερμοκρασία του και να πρέπει να το αντικαταστήσουμε.

Το μπιμπερό θερμός είναι σε θέση να διατηρήσει το περιεχόμενό του, είτε πρόκειται για νερό, χαμομήλι ή γάλα, στην ιδανική θερμοκρασία για το μωρό σας. Επίσης θυμηθείτε τη συμβουλή του παιδιάτρου σας ότι τους πρώτους μήνες που τα μικρά μας αγγελούδια ξεκινούν να πίνουν νερό και να καταναλώνουν και άλλα υγρά πέρα από το γάλα θα πρέπει αυτά να μην είναι σε χαμηλή θερμοκρασία και να προσπαθούμε να τα καταναλώνει χλιαρά.

Τα μπιμπερό θερμός που βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτουν πιστοποιητικά ποιότητας FDA & SGS καθώς επίσης δεν κινδυνεύουν από σπάσιμο αφού διαθέτουν ειδικά τοιχώματα. Άρα λοιπόν και ασφαλή για τα παιδιά σας εφόσον είναι κατασκευασμένα από τα κατάλληλα υλικά αλλά και ασφαλή από τα παιδιά σας εφόσον δεν κινδυνεύουν να σπάσουν.

Απολαύστε ατελείωτες βόλτες με τα μπιμπερό θερμός Thermogallery

Τώρα δεν χρειάζεται να είστε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι ή να τρέχετε να προλάβετε να επιστρέψετε έτσι ώστε να ετοιμάσετε το γάλα του μωρού σας στην ιδανική γι αυτό θερμοκρασία. Τώρα μπορείτε με τα μπιμπερό θερμός της εταιρείας Thermogallery να απολαμβάνετε την βόλτα σας χωρίς περιορισμούς.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε μπιμπερό θερμός οι οποίοι είναι BPA Free και μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε άφοβα προσφέροντας στο παιδί σας νερό, χυμό και άλλα ροφήματα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα θερμό που θα βρείτε!

Δείτε όλη τη σειρά θερμό φαγητού Thermogallery:

Leave A Comment