ΘΕΡΜΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ PAVONIA 2017-04-04T16:49:11+03:00
  • Out of stock
    Θερμός φαγητού πετρόλ pavonia 5 lt εικόνα 2Θερμός φαγητού πετρόλ pavonia 5 lt εικόνα 1
    Details

THERMOS FAGITOU

Η μοναδική σειρά θερμό φαγητού Thermogallery

Σίγουρα, όλες οι νοικοκυρές χρησιμοποιούν θερμούς φαγητού και τάπερ για να μεταφέρουν ή να αποθηκεύσουν τρόφιμα και για αυτό τον λόγο είναι απαραίτητα αξεσουάρ σε μια κουζίνα.

Οι θερμοί φαγητού Pavonia έχουν την ιδιότητα να διατηρούν την θερμοκρασία του φαγητού για έως και έξι ώρες μετά την κατασκευή του είτε μιλάμε για ζεστά είτε για κρύα τρόφιμα.

Με την βοήθεια του θερμού φαγητού αποθηκεύετε το φαγητό σας χωρίς να απαιτείται ξανά ζέσταμα γλιτώνοντας πολύτιμο χρόνο αλλά και ενέργεια. Τα μέλη μιας οικογένειας λόγω πολλαπλών υποχρεώσεων αναγκάζονται να γευματίζουν διαφορετικές χρονικές στιγμές για αυτό και ένας θερμός είναι απαραίτητος.

Επίσης, οι θερμοί μπορούν να σας βολέψουν αρκετά όταν πρόκειται να πάτε κάποια εκδρομή είτε πικ νικ και το φαγητό σας θα μοιάζει σαν να βγήκε μόλις από τον φούρνο σας.

Το μυστικό βρίσκεται στο εσωτερικό του θερμού που είναι κατασκευασμένος από χάλυβα ώστε να διατηρείτε η θερμοκρασία του φαγητό όπως επιθυμείτε.

Μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Thermogallery μια ποικιλία σε θερμούς φαγητού Pavonia σε διάφορα χρώματα και σχέδια και φυσικά την χωρητικότητα που επιθυμείτε.

Θερμοί φαγητού BPA Free από την Thermogallery!

Τα τελευταία χρόνια γίνεται λόγος για μια ουσία που έχει ανιχνευτεί σε πλαστικά αντικείμενα και ονομάζεται δισφαινόλη Α ή αλλιώς BPA. Αντικείμενα καθημερινής χρήσης όπως πλαστικά μπουκάλια, πλαστικά παιχνίδια και πλαστικά σκεύη αποθήκευσης έχουν παρουσιάσει αυτή την ουσία.

Το BPA είναι ιδιαίτερα επιβλαβές για την ανθρώπινη υγεία αφού έχει αποδειχθεί πως προκαλεί διαταραχές στην ενδοκρινική ισορροπία του ανθρώπινου οργανισμού.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Thermogallery θα βρείτε μια ποικιλία σε θερμούς φαγητού Pavonia οι οποίοι είναι BPA Free και μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε άφοβα προστατεύοντας την δική σας υγεία και της οικογένειά σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τάπερ μας!

Δείτε όλη τη σειρά θερμό φαγητού Thermogallery:

Leave A Comment