ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΕΡΜΟ ΦΑΓΗΤΟΥ 2017-03-10T11:40:37+02:00

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΕΡΜΟ ΦΑΓΗΤΟΥ

THERMO FAGITOU

Η μοναδική σειρά θερμό φαγητού Thermogallery

Όλοι επιθυμούμε να διατηρούμε ζεστά τα φαγητά μας λες και βγήκαν μόλις από τον φούρνο. Δεν είναι λίγες οι φορές που τα μέλη της οικογένειας απαιτείται να τρώνε σε διαφορετικές χρονικές στιγμές αφού η καθημερινότητα είναι αρκετά δύσκολη και υποχρεώσεις πολλές. Με τους θερμούς φαγητού από το ηλεκτρονικό κατάστημα Thermogallery θα διατηρήσετε το φαγητό σας σε σταθερή θερμοκρασία είτε πρόκειται για ζεστό είτε για κρύο γεύμα.

Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύετε το φαγητό σας σε ασφαλή τάπερ και να το μεταφέρετε όπου επιθυμείτε, είτε στην δουλεία, είτε σε μια μικρή εκδρομή με την οικογένειά σας. Έτσι τα φαγητά σας θα διατηρούνται ζεστά και πεντανόστιμα, έτοιμα για να τα απολαύσετε.

Παράλληλα, δεν είναι λίγες οι φορές που προμηθεύετε τα παιδιά σας με κάποιο μικρό γεύμα στον παιδικό σταθμό ή το σχολείο. Όλοι οι γονείς θέλουν τα μικρά τους να τρέφονται με τα καλύτερα φαγητά και τα πιο υγιεινά και θρεπτικά για να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να καλύψουν τις ανάγκες της καθημερινότητας. Έτσι, με τα ειδικά θερμό για παιδιά από την εταιρεία Thermogallery θα συνοδεύσετε στο σχολείο τα παιδιά με σας με τα πιο θρεπτικά σπιτικά γεύματα.

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε μια ποικιλία από τα είδη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος σε προσφορά. Σας προσφέρουμε τις πιο ασφαλείς και οικονομικές λύσεις για το σπίτι σας για να έχετε πάντα το φαγητό ζεστό και νόστιμο.

Κερδίστε κουπόνι έκπτωσης

Τώρα, αφού εγγραφείτε στο newsletter Τhermogallery μπορείτε να κερδίσετε κουπόνι έκπτωσης αξίας 10% για την επόμενη αγορά σας. Έτσι, θα αποκτήσετε στις πιο συμφέρουσες τιμές τα προϊόντα μας. Παράλληλα, θα ενημερώνεστε με email για όλα τα νέα προϊόντα και φυσικά όλες τις προσφορές για να μην χάσετε καμία!

Δείτε όλη τη σειρά θερμό φαγητού Thermogallery:

3 Σχόλια

 1. ευγενια ασικιδου 13 Μαΐου 2017 at 16:30 - Reply

  Τα εχω στην κουζινα μου ειναι καταπληκτικα

 2. smurfitsa 22 Ιανουαρίου 2018 at 16:27 - Reply

  Μόλις τα παρέλαβα.
  Καταπληκτικα…

 3. Δασκαλάκη Μαρία 7 Οκτωβρίου 2019 at 01:12 - Reply

  Ιδανικά για παίρνω το φαγητό μας από το πρωί στο χωράφι και να το
  τρώμε ζεστό το μεσημέρι!

Leave A Comment