ΘΕΡΜΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ PARISA 2017-04-04T17:33:47+03:00
 • Out of stock
  θερμός φαγητού Parisa matt fuchsia
  Details
 • Out of stock
  thermo
  Details
 • Out of stock
  ΘΕΡΜΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ PARISA MATT GREEN
  Details
 • Out of stock
  Details

THERMOS FAGITOU PARISA

Η μοναδική σειρά θερμό φαγητού Thermogallery

Δεν είναι λίγες οι νοικοκυρές που χρησιμοποιούν θερμούς φαγητού και τάπερ για να μεταφέρουν ή να αποθηκεύσουν τρόφιμα και για αυτό τον λόγο είναι απαραίτητα αξεσουάρ σε μια κουζίνα.

Οι θερμοί φαγητού Parisa διατηρούν την ίδια θερμοκρασία στο φαγητό έως και έξι ώρες μετά από το μαγείρεμα για να απολαμβάνετε νόστιμα και λαχταριστά γεύματα.

Με την βοήθεια του θερμού φαγητού αποθηκεύετε το φαγητό σας χωρίς να απαιτείται ξανά ζέσταμα γλιτώνοντας πολύτιμο χρόνο αλλά και ενέργεια. Τα μέλη μιας οικογένειας λόγω πολλαπλών υποχρεώσεων αναγκάζονται να γευματίζουν διαφορετικές χρονικές στιγμές για αυτό και ένας θερμός είναι απαραίτητος.

Επίσης, οι θερμοί μπορούν να σας βολέψουν αρκετά όταν πρόκειται να πάτε κάποια εκδρομή είτε πικ νικ και το φαγητό σας θα μοιάζει σαν να βγήκε μόλις από τον φούρνο σας.

Το μυστικό βρίσκεται στο εσωτερικό του θερμού που είναι κατασκευασμένος από χάλυβα ώστε να διατηρείτε η θερμοκρασία του φαγητό όπως επιθυμείτε.

Μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Thermogallery μια ποικιλία σε θερμούς φαγητού Parisa σε διάφορα χρώματα και σχέδια και φυσικά την χωρητικότητα που επιθυμείτε.

Υγιεινά τάπερ Parisa BPA Free 

Τα τελευταία χρόνια γίνεται λόγος για μια ουσία που έχει ανιχνευτεί σε πλαστικά αντικείμενα και ονομάζεται δισφαινόλη Α ή αλλιώς BPA. Αντικείμενα καθημερινής χρήσης όπως πλαστικά μπουκάλια, πλαστικά παιχνίδια και πλαστικά σκεύη αποθήκευσης έχουν παρουσιάσει αυτή την ουσία.

Το BPA είναι ιδιαίτερα επιβλαβές για την ανθρώπινη υγεία αφού έχει αποδειχθεί πως προκαλεί διαταραχές στην ενδοκρινική ισορροπία του ανθρώπινου οργανισμού.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Thermogallery θα βρείτε μια ποικιλία σε θερμούς φαγητού Pavonia οι οποίοι είναι BPA Free και μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε άφοβα προστατεύοντας την δική σας υγεία και της οικογένειά σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τάπερ μας!

Δείτε όλη τη σειρά θερμό φαγητού Thermogallery:

One Comment

 1. Άννα Τσιουμα 4 Δεκεμβρίου 2020 at 18:11 - Reply

  Για θερμός φαγητου parish που είναι out of stock θα ξανά φέρεται

Leave A Comment