ΘΕΡΜΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ PANACHE 2017-04-04T17:32:43+03:00
  • Προσφορά!
    Out of stock
    Details

THERMOS FAGITOU

Η μοναδική σειρά θερμό φαγητού Thermogallery

Είναι γνωστό πως πολλά αντικείμενα καθημερινής χρήσης όπως πλαστικά μπουκάλια νερού, πλαστικά παιχνίδια και πλαστικά σκεύη περιέχουν την ουσία δισφαινόλη Α γνωστή και ως BPA. H συγκεκριμένη ουσία έχει ενοχοποιηθεί για πολλές διαταραχές στον ανθρώπινο οργανισμό.

Το BPA μεταφέρεται από τα πλαστικά σκεύη που αποθηκεύεται η τροφή και περιέχουν αυτή την ουσία . Γι αυτό τον λόγο άλλωστε έχει απαγορευτεί επίσημα στα μπιμπερό ώστε τα μικρά παιδιά να μην έρχονται σε επαφή με αυτή.

Χρησιμοποιήστε θερμούς φαγητού Panache

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Thermogallery θα βρείτε μια ποικιλία σε θερμούς φαγητού Panache.

Στην σημερινή εποχή λόγω της απαιτητικής καθημερινότητας τα μέλη μιας οικογένειας να αναγκάζονται να τρώνε διαφορετικές χρονικές στιγμές με αποτέλεσμα να δημιουργείται η ανάγκη το φαγητό να παραμένει ζεστό.

Έτσι, πολλοί από εμάς χρησιμοποιούμε θερμούς για την αποθήκευση του φαγητού μας χωρίς να απαιτείται συνεχώς ζέσταμα κάθε φορά που ένα μέλος της οικογένειας θέλει να γευματίσει.

Επιλέξτε για την φύλαξη του φαγητού σας ειδικούς θερμούς BPA Free από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα οι οποίοι είναι ελεγμένοι και πιστοποιημένοι.Οι θερμοί φαγητού Panache της εταιρείας Thermogallery μπορούν να χρησιμοποιηθούν άφοβα από μικρούς και μεγάλους.

Για όσους λοιπόν δεν γνωρίζουν, οι συγκεκριμένοι θερμοί φαγητού διατηρούν το γεύμα σας ζεστό έως και έξι ώρες για να το φάτε όποτε επιθυμείτε. Θα βρείτε μια ποικιλία σε σχέδια και έντονες αποχρώσεις για να δώσετε λίγο χρώμα στην κουζίνα σας.

Φροντίστε, λοιπόν, για την υγεία την δική σας και των αγαπημένων σας προσώπων με τα ποιοτικά και υγιεινά τάπερ μας.

Μην χάνετε χρόνο! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις σχετικά με το τάπερ που θέλετε να αγοράσετε. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!

Δείτε όλη τη σειρά θερμό φαγητού Thermogallery:

Leave A Comment