ΠΑΙΔΙΚΑ ΘΕΡΜΟΣ 2017-11-06T09:52:35+02:00

 

PAIDIKA-THERMO

Παιδικά Θερμός

Τα παιδικά θερμός είναι η λύση που χρειάζεστε ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις βόλτες με το παιδί σας χωρίς τον περιορισμό του χρόνου. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα μπορείτε να είστε βέβαιοι πως το παιδί σας θα μπορεί να απολαύσει το σπιτικό φαγητό αλλά και τα ροφήματα που θα του έχετε ετοιμάσει από πριν ακόμη και μετά το πέρας κάποιου χρονικού διαστήματος.

Στο παιδικό σταθμό, στο σχολείο, στις δραστηριότητες τα προϊόντα της εταιρείας μας είναι η απάντηση στις αναζητήσεις σας εάν αυτό που ψάχνετε είναι να προσφέρετε στα παιδιά σας τις καλύτερες επιλογές. Τα παιδικά θερμός που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτουν πιστοποιητικά ποιότητας FDA & SGS καθώς επίσης δεν κινδυνεύουν από σπάσιμο αφού διαθέτουν ειδικά τοιχώματα. Τα παιδιά σας λοιπόν είναι απόλυτα ασφαλή χρησιμοποιώντας τα προϊόντα μας και λόγω των υλικών κατασκευής όπως επίσης και λόγω την σταθερότητας τους.

Ασφάλεια και ελευθερία με τα παιδικά θερμός

Η εταιρεία με θερμός φαγητού Thermogallery διαθέτει πιστοποιημένα προϊόντα που είναι ιδανικά για χρήση από ενήλικες αλλά και από μικρά παιδιά. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα παιδικά θερμός φαγητού αλλά και θερμός νερού νιώθετε ασφαλής και βέβαιοι πως τα παιδιά σας δεν κινδυνεύουν από τα επιβλαβή υλικά.

Τα παιδικά θερμός είναι σε θέση να διατηρήσουν την θερμοκρασία του περιεχομένου τους μέχρι και 6 ώρες μετά.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε παιδικά θερμός οι οποίοι είναι BPA Free και μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε άφοβα προσφέροντας στο παιδί σας νερό, χυμό και άλλα ροφήματα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα θερμό που θα βρείτε!

Δείτε όλη τη σειρά θερμό φαγητού Thermogallery:

Leave A Comment