Η THERMO GALLERY 2016-04-18T19:43:20+03:00

ΘΕΡΜΟ ΦΑΓΗΤΟΥ THERMOGALLERY -1

Η εταιρεία μας λειτουργεί στη λιανική και στη χονδρική πώληση

Είμαστε εισαγωγείς και διανομείς ενός πρωτοποριακού και αναγκαίου προϊόντος για την κουζίνα σας. Το πρωτοποριακό θερμό φαγητού το οποίο διατηρεί ζεστό ή κρύο το φαγητό σας για πολλές ώρες.

Τα προϊόντα μας που είναι θερμό φαγητού και παιδικά θερμό φαγητού λόγω του ότι είναι δικής μας εισαγωγής, φτάνουν σε εσάς στη χαμηλότερη δυνατή τιμή, γιατί δεν υπάρχουν μεσάζοντες.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε ποιοτικά και χρήσιμα προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές. Να είστε σίγουροι ότι θα βρισκόμαστε κοντά σας για πολύ καιρό, μεγαλώνοντας τη γκάμα των προϊόντων που θα σας προσφέρουμε και φροντίζοντας πάντα να διατηρούμε την ποιότητα σε υψηλά στάνταρ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής του εργοστασίου είναι καλά εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας από την Toshiba (Ιαπωνία), η οποία δίνει ακρίβεια στη χύτευση για να παράγεται η καλύτερη ποιότητα.

Η μάρκα PINNACLE είναι εγγεγραμμένη και όλα τα σχέδιά της με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε περισσότερες από 50 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ. Η “Pinnacle” κατέχει μια εξέχουσα θέση μεταξύ των μεγαλύτερων αλυσίδων λιανικής πώλησης του κόσμου.

Η Τoκyο Plast έχει δεσμευτεί για το σχεδιασμό, την κατασκευή και την εξαγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η δέσμευσή της για ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και τεράστιες δυνατότητες παραγωγής έχει καταφέρει να προωθήσει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο.

Ακόμα και στο πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον, η Tokyo Plast προσπαθεί και χρησιμοποιεί μεθόδους και διαδικασίες που είναι φιλικές προς το περιβάλλον και προς τον άνθρωπο ώστε έτσι τα προϊόντα της να ξεχωρίζουν. Αυτό δείχνει την αποφασιστικότητά της να κάνει τη διαφορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Άμα έχετε κάποια απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη φόρμα επικοινωνίας ή στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@thermogallery.gr

Τηλέφωνο: (+30) 2441303162

Κινητό: (+30) 6986869711 (what’s up)

Η μοναδική σειρά θερμό φαγητού Thermogallery

Δείτε όλη τη σειρά θερμό φαγητού Thermogallery:

Leave A Comment