Ίσως το πιο δημοφιλές σκεύος στην κουζίνα μας, το ταπεράκι, με τα άπειρα σχήματα, μεγέθη και χρώματά του, μας προκαλεί να το γεμίζουμε κάθε μέρα και με άλλη νοστιμιά και να το έχουμε πάντα μαζί μας φεύγοντας από το σπίτι, μαζί με τα απολύτως απαραίτητα! Ναι, συμφωνούμε ότι μερικές φορές χρειάζεται και το fast food. Μπαίνουμε πάντα στον πειρασμό, βλέποντας στο συρτάρι του γραφείου μας άπειρα φυλλάδια γεμάτα λαχταριστά σουβλάκια και πίτσες, αλλά όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να τρεφόμαστε σωστά, ειδικά κατά τη διάρκεια της εργασίας μας.

Χρειαζόμαστε ένα γεύμα να μας δώσει ενέργεια, χωρίς να μας βαρύνει, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Και οπωσδήποτε, η λύση δεν είναι να μείνουμε νηστικοί όλοι μέρα για να φάμε το βράδυ στο σπίτι, το μοναδικό γεύμα της ημέρας μας. Κι έπειτα, έχετε σκεφτεί πόσα χρήματα μπορούμε να εξοικονομήσουμε αν παίρνουμε φαγητό από το σπίτι και δεν τα σπαταλάμε σε σνακς δεξιά κι αριστερά;
Ας κάνουμε τη μαγειρική σύμμαχό μας κι ας αξιοποιήσουμε μερικές ευκολίες που μας προσφέρει, ώστε να έχουμε κάθε μέρα ένα σπιτικό και όσο το δυνατόν πιο πλήρες γεύμα μαζί μας στη δουλειά.

Το ιδανικότερο σκεύος γι’αυτό, θα ήταν ένας θερμός φαγητού της Thermogallery που διατηρεί τη θερμοκρασία και τη γεύση των φαγητών έως και 6 ώρες.

Δείτε τώρα τα νέα σχέδια με τα εκπληκτικά χρώματα.

παιδικός θερμός Paloma green παιδικός θερμός Paloma fuchsia

 

By | 2016-06-13T13:30:26+03:00 19 Σεπτεμβρίου, 2015|Νέα & Άρθρα|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Φαγητό στη δουλειά
Είμαι ο Απόστολος Χαντζής και είμαι ιδιοκτήτης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος Thermogallery με ΘΕΡΜΟ ΦΑΓΗΤΟΥ όπου μπορείτε να κάνετε με ασφάλεια τις συναλλαγές σας.