ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΑΣ

Πως να οργανώσετε καλύτερα την κουζίνα σας

Η κουζίνα είναι το βασίλειο κάθε νοικοκυριού. Θα μπορούσαμε μάλιστα να πούμε και “Δείξε μου την κουζίνα σου να σου πω ποιος είσαι!”. Σκεφτείτε πόσο ωραία και απλά θα ήταν τα πράγματα που θα θέλατε να κάνετε εάν όλα στην κουζίνα σας ήταν περιποιημένα και καθαρά.

Θα μου πείτε καθαρά μπορεί να είναι και τώρα, αλλά για δοκιμάσετε να ανοίξετε ένα ντουλάπι και να αναζητήσετε κάποιο τρόφιμο ή κάποιο αντικείμενο, ένα ταπερ για παράδειγμα; Εάν ο χρόνος που χρειάζεστε για να το βρείτε ξεπερνάει τα 2 λεπτά τότε μάλλον θα πρέπει να αφιερώσετε λίγη από την ενέργειά σας για να οργανώσετε καλύτερα τα πράγματα στα ντουλάπια της κουζίνας σας.

Στο άρθρο που ακολουθεί θα δούμε πως μπορούμε να κάνουμε την κουζίνα μας έναν παράδεισο που κάθε νοικοκυρά και κάθε νοικοκύρης θα χαιρόταν να ζει μέσα του!

1. Οργανώστε τα άδεια ταπερ μέσα στα ντουλάπια της κουζίνας

Τα δοχεία αποθήκευσης τροφίμων είναι πάρα πολύ εξυπηρετικά και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι υπάρχουν μέσα σε κάθε κουζίνα. Ωστόσο με τον καιρό χρησιμοποιούμε τα δοχεία αυτά και αφού τα πλένουμε και στεγνώσουν τα τοποθετούμε μέσα στο ντουλάπι άτακτα.

Το αποτέλεσμα είναι όταν θα χρειαστούμε κάποιο από τα ταπερ αυτά να ψάχνουμε για πολύ ώρα, σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο, ενώ παράλληλα θα ανακατεύουμε ακόμη περισσότερο τα ντουλάπια.

Η συμβουλή που σας δίνουμε είναι να μην αμελείτε να τοποθετείτε τα πράγματα στα ντουλάπια βάζοντας τα σε σειρά κάθε φορά. Τοποθετήστε τα μικρά πλαστικά ταπερ μέσα σε μεγαλύτερα και μαζέψτε όλα τα καπάκια σε ένα σημείο έτσι ώστε να ξέρετε που θα αναζητήσετε τι κάθε φορά.

2. Τοποθετήστε τα τρόφιμα και τα μπαχαρικά μέσα σε ταπερ

Το επόμενο βήμα που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να έχετε μια κουζίνα συγυρισμένη, είναι να τοποθετήσετε τα τρόφιμα και τα μπαχαρικά μέσα σε ταπερ και να τα τοποθετήσετε σε κάποιο ντουλάπι με την σειρά. Έτσι θα πετύχετε και τακτοποιημένα ντουλάπια αλλά επιπλέον θα κρατήσετε τα ντουλάπια καθαρά μιας και αν αφήνατε τα τρόφιμα στις ανοιχτές συσκευασίες τους, το αποτέλεσμα θα ήταν κάποια από αυτά να πέσουν και να λερώσουν το εσωτερικό των ντουλαπιών.

Ακόμη ένα συν αυτής της πρότασης είναι ότι θα μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα για περισσότερο καιρό και να αποφύγετε τους ανεπιθύμητους επισκέπτες στα ράφια σας που θα τα μολύνουν.

3. Αποκτήστε τα κατάλληλα θερμός φαγητού

Ένας άλλος τρόπος για να αντικρίζουμε την εικόνα μιας καθαρής και τακτοποιημένης κουζίνας είναι να διατηρήσουμε τον νεροχύτη και τον πάγκο καθαρό. Για να αποφύγουμε να έχουμε συνεχώς σκεύη για να ζεστάνουμε ο καθένας το φαγητό του επιλέγουμε να αποκτήσουμε τα κατάλληλα ταπερ θερμός.

Τα θερμός φαγητού της εταιρείας Thermogallery μπορούνε να διατηρήσουν την αρχική θερμοκρασία του φαγητού μέχρι και 6 ώρες μετά. Έτσι μπορείτε να διατηρήσετε το φαγητό σας ζεστό χωρίς να χρειάζεται να βγάζετε το ένα σκεύος μετά το άλλο προκειμένου να ζεστάνετε φαγητό ο κάθε ένας ξεχωριστά!

Μάθετε περισσότερα για τα θερμός φαγητού:

By | 2018-11-29T12:01:24+02:00 29 Νοεμβρίου, 2018|Νέα & Άρθρα|1 Comment
Είμαι ο Απόστολος Χαντζής και είμαι ιδιοκτήτης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος Thermogallery με ΘΕΡΜΟ ΦΑΓΗΤΟΥ όπου μπορείτε να κάνετε με ασφάλεια τις συναλλαγές σας.

One Comment

  1. athens escorts 20 Ιουνίου 2019 at 16:08 - Reply

    Πολύ καλές συμβουλές, ευχαριστούμε πολύ, ειδικά για τα θερμό φαγητού.

Leave A Comment