ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΑ ΔΟΧΕΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Συμβουλές για να επιλέξετε τα καταλληλότερα δοχεία αποθήκευσης τροφίμων

Δεν υπάρχει Ελληνική οικογένεια που να ανοίξεις το ψυγείο της και να μην αντικρίσεις ταπερ φαγητού. Σίγουρα επίσης θα βρεις ένας μεγάλο αριθμός από πλαστικά δοχεία τροφίμων σε κάποιο από τα ντουλάπια έτοιμα να χρησιμοποιηθούν από την νοικοκυρά.

Δεν είναι τυχαίο αυτό που λένε πως ο μεγαλύτερος σύμμαχος μιας νοικοκυράς είναι τα ταπερ! Εγώ θα πρόσθετα σε αυτό πως ο μεγαλύτερος σύμμαχος της μητέρας είναι τα θερμός φαγητού! Και πως όχι! Άλλωστε τα μέλη μιας σύγχρονης Ελληνικής οικογένειας περνάνε πάρα πολλές ώρες εκτός σπιτιού και αυτό ισχύει για όλα τα μέλη από το νεότερο μέχρι το γηραιότερο, εφόσον ακόμη και τα νήπια, ακόμη και τα βρέφη σε πολλές περιπτώσεις, περνάνε ένα μεγάλο κομμάτι της ημέρας τους στον βρεφονηπιακό σταθμό.

Είναι λοιπόν υψίστης σημασίας να είμαστε σε θέση να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή για εμάς τους ίδιους αλλά και για τους ανθρώπους που αγαπάμε περισσότερο στην ζωή μας! Αυτός είναι και ο λόγος που στο σημερινό άρθρο αποφασίσαμε να σας μεταφέρουμε κάποιες βασικές συμβουλές για να επιλέξετε τα καταλληλότερα δοχεία αποθήκευσης τροφίμων.

Ταπερ που αντέχουν στην θερμότητα

Όταν αγοράζουμε ένα ταπερ προκειμένου να μεταφέρουμε το σπιτικό φαγητό μαζί μας στην δουλειά, στο σχολείο ή οπουδήποτε αλλού, σίγουρα ο στόχος μας είναι να μπορούμε να κάνουμε μια σπιτική, υγιεινή και οικονομική επιλογή.

Οι μαμάδες θα ήθελαν επίσης να μεταφέρουν μαζί με το ταπερ αυτό την οικογενειακή θαλπωρή του σπιτιού. Έτσι λοιπόν το επιθυμητό θα ήταν να μπορούμε να έχουμε μαζί μας ζεστό σπιτικό φαγητό. Για να το καταφέρουμε αυτό θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουμε το ζεστό φαγητό μέσα στο δοχείο.

Επιλέξτε BPA FREE πλαστικά ταπερ

Στην περίπτωση που έχουμε βιαστεί να κάνουμε την οικονομικότερη, αλλά όχι και ασφαλέστερη επιλογή, ρισκάρουμε η θερμότητα του φαγητού να επιδράσει στο “κακό” πλαστικό μεταφέροντας διάφορες χημικές ενώσεις στο φαγητό μας.

Συμβουλή μας είναι να επιλέξετε τα BPA FREE πλαστικά ταπερ που είναι κατασκευασμένα από φιλικές προς την υγεία μας χημικές ουσίες, οι οποίες κάνουν τη χρήση τους απόλυτα ασφαλή από όλους, μικρούς και μεγάλους.

Θερμός φαγητού Thermogallery για ζεστό φαγητό μέχρι και 6 ώρες μετά

Μια ακόμη πιο σωστή επιλογή είναι τα θερμός της εταιρείας Thermogallery τα οποία, όχι μόνο είναι ασφαλή με το ζεστό φαγητό, αλλά μπορούν και διατηρούν το φαγητό στην αρχική θερμοκρασία μέχρι και 6 ώρες μετά.

Έτσι η Ελληνίδα μαμά θα μπορεί να είναι βέβαιη πως το παιδί της όχι μόνο τρέφεται σωστά αλλά έχει την ευκαιρία να απολαύσει το ζεστό, μαμαδίστικο φαγητό.

Μάθετε περισσότερα για τα θερμός φαγητού:

By | 2018-11-05T11:44:40+02:00 5 Νοεμβρίου, 2018|Νέα & Άρθρα|0 Comments
Είμαι ο Απόστολος Χαντζής και είμαι ιδιοκτήτης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος Thermogallery με ΘΕΡΜΟ ΦΑΓΗΤΟΥ όπου μπορείτε να κάνετε με ασφάλεια τις συναλλαγές σας.

Leave A Comment