Απλά καθημερινά φαγητά, που αρέσουν κυρίως στους μεγάλους, αλλά και στους πιο μικρούς. Κατάλληλα για την εκδρομή, για το κολατσιό ή για το μεσημεριανό στο σχολείο ή τη δουλειά.
Σκέφτομαι πάντα ποια φαγητά μεταφέρονται χωρίς να χαλάσει η όψη τους, αν στριμωχτούν σε κάποιο μπολ, χωρίς να «παπουδιάσουν» (να μαλακώσουν) τα φύλλα τους, αν πρόκειται για πίτες, χωρίς να παγώσουν τα λίπη τους και να χρειάζονται ζέσταμα, αν είναι μαγειρεμένα με βούτυρα.

Ψάχνω για φαγητά που προετοιμάζονται εύκολα, τρώγονται εύκολα με το χέρι, μ΄ένα πιρούνι ή μ’ ένα κουτάλι. Φαγητά που μπορούν να μείνουν στο δοχείο(προτιμήστε θερμό φαγητού) με το οποίο θα τα μεταφέρουμε ή να δείξουν όμορφα στο πιάτο ή το μπολ που θα τα σερβίρουμε.

cake tyri bacon

Κάτι που να μην είναι τα ήδη γνωστά: Κεφτεδάκια, ντολμαδάκια και παστίτσιο. Τι θα λέγατε για μια ρυζοσαλάτα, για ένα αλμυρό κέικ, για μια αλμυρή έκπληξη με γιαούρτι. Αν όμως σκοπεύετε να τα μοιραστείτε καλύτερα να προνοήσετε να τα χωρίσετε από το σπίτι σε ατομικά μπολάκια ή θερμό φαγητού για να είναι όλοι ευτυχείς με την προνοητικότητα και την ευρηματικότητα σας.

πηγή:athinorama.gr

Θάλεια Τσιχλάκη

http://www.thermogallery.gr

By | 2016-05-18T14:34:43+03:00 27 Σεπτεμβρίου, 2015|Νέα & Άρθρα|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ζεστό φαγητό να το πάρεις μαζί σου
Είμαι ο Απόστολος Χαντζής και είμαι ιδιοκτήτης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος Thermogallery με ΘΕΡΜΟ ΦΑΓΗΤΟΥ όπου μπορείτε να κάνετε με ασφάλεια τις συναλλαγές σας.