Χαρακτηριστικό της σημερινής εποχής είναι τα νέα προϊόντα που ξεφυτρώνουν σε καθημερινή βάση.

Σχεδόν κάθε μέρα βλέπουμε διαφημίσεις στην τηλεόραση, στα περιοδικά, στο ίντερνετ, παντού… που σκοπό έχουν να κάνουν την καθημερινότητά μας ευκολότερη και να δώσουν λύσεις σε διάφορες καθημερινές δυσκολίες που τυχόν αντιμετωπίζουμε.

Ένα τέτοιο προϊόν είναι και ο θερμός φαγητού. Ο  θερμός φαγητού θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ένα εξελιγμένο τάπερ-μπωλ φαγητού.

Οι θερμοί φαγητού της Thermogallery είναι πλαστικοί εξωτερικά, ενώ το εσωτερικό τους είναι από χάλυβα και ανάμεσα στο πλαστικό και στον χάλυβα διαθέτουν μόνωση.

Έτσι εξασφαλίζουν τη διατήρηση της θερμοκρασίας των αποθηκευμένων τροφίμων για περισσότερες ώρες από ένα απλό τάπερ φαγητού.

Διατηρούν επίσης το άρωμα και τη φρεσκάδα των τροφίμων είτε πρόκειται για ζεστά(φαγητά κατσαρόλας,φούρνου,ψητά σχάρας), είτε πρόκειται για κρύα(παγωτό,ζελέ,σαλάτες,τυριά).

Πολλοί από εσάς θα λέτε τώρα ότι δεν είναι απαραίτητος, γιατί για τα ζεστά υπάρχει η λύση του φούρνου μικροκυμάτων και για τα κρύα ας είναι καλά το ψυγείο.

Λ Α Θ Ο Σ !!!

Αν τα ψητά για παράδειγμα κρυώσουν και τα ξαναζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων δεν θα είναι ζουμερά όπως όταν βγαίνουν από τη σχάρα, αλλά αντιθέτως στεγνώνουν εντελώς. Ενώ αν μπουν αμέσως στον θερμό φαγητού, παραμένουν ζεστά και ζουμερά για έως και 6 ώρες.

Εκτός αυτού, με το να χρησιμοποιείτε θερμό φαγητού κάνετε εξοικονόμηση ενέργειας και κατ’ επέκταση γλιτώνετε χρήματα. Συν που τα μικροκύματα δεν είναι και ότι πιο υγιεινό υπάρχει.

Ο θερμός φαγητού είναι απαραίτητος για κάθε σπίτι

Ο θερμός φαγητού είναι απαραίτητος για κάθε σπίτι, για κάθε νοικοκυρά, για κάθε άντρα που ψήνει στα κάρβουνα.

Είναι ένα ιδανικό φαγητοδοχείο θερμός, για οικογένειες με κλιμακωτούς χρόνους γεύματος, για εκδρομές, για μεταφορά φαγητού σε μεγάλη απόσταση, για παιδικούς σταθμούς.

Οι θερμοί φαγητού της Thermogallery είναι εγκεκριμένοι από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων της Αμερικής (FDA) και έχουν ελεγχθεί και από το ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΕΟΦ).

Είναι Ινδικής προέλευσης και η κατασκευάστρια εταιρεία διαθέτει ISO 9001 και είναι η μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Ινδίας.

Όλοι οι θερμοί φαγητού είναι BPA FREE, πράγμα η πλειοψηφία των απλών τάπερ-μπωλ δεν είναι.

Θα σκέφτεστε τώρα κάποιοι, ότι αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε δεν είναι καιρός για έξοδα. Σωστό εν μέρει.

Για σκεφτείτε όμως την τελευταία πενταετία πόσα μπωλ ή φαγητοδοχεία χρησιμοποιήσατε για 1-2 άντε και 20 φορές και στη συνέχεια τα πετάξατε επειδή μύριζαν;

Οι θερμοί φαγητού της Thermogallery όμως, δυστυχώς για εμάς, ευτυχώς για εσάς δεν είναι καταναλωτικό προιόν. Μπορείτε να τους χρησιμοποιείτε για πολλά χρόνια αρκεί να ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης τους.

Δείτε περισσότερα για θερμό φαγητού:

By | 2021-05-12T15:11:12+03:00 9 Ιανουαρίου, 2016|Νέα & Άρθρα|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γιατί χρειάζεστε ένα θερμό φαγητού από τη Thermogallery;
Είμαι ο Απόστολος Χαντζής και είμαι ιδιοκτήτης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος Thermogallery με ΘΕΡΜΟ ΦΑΓΗΤΟΥ όπου μπορείτε να κάνετε με ασφάλεια τις συναλλαγές σας.