TIPS-KATHARISMOU-TAPER

Έξυπνα tips για να εξαφανίσετε τις δυσάρεστες οσμές από τα ταπερ

Τα πλαστικά ταπερ είναι ίσως ο πιο σημαντικός σύντροφος της καθημερινότητάς μας. Δεν είναι λίγες οι φορές που λύνουν τα χέρια μιας νοικοκυράς καθώς βοηθάνε στον τρόπο που οργανώνει την κουζίνα αλλά και την διατροφή των αγαπημένων της ανθρώπων.

Ταπερ: το δεξί χέρι μιας νοικοκυράς

  1. Ένα ταπερ είναι ο σύντροφος της καθημερινότητας του μικρού σας παιδιού. Θα του το δώσετε στο σχολείο και θα του διδάξετε έτσι ποιος είναι ο σωστός τρόπος διατροφής.
  2. Ένα ταπερ θα βοηθήσει τον άντρα σας ώστε να έχει την απαιτούμενη ενέργεια στη δουλεία χωρίς όμως να κάνει ατασθαλίες και να τρέφετε ανθυγιεινά.
  3. Με ένα ταπερ θα πάτε κι εσείς στη δουλεία το πρωί και θα γυρίσετε το απόγευμα έχοντας φάει κανονικά στην ώρα σας και δεν θα χρειαστεί να ορμίσετε νηστικές στο φαγητό καταναλώνοντας μεγαλύτερες ποσότητες.
  4. Τα ταπερ θα βοηθήσουν εσάς και τους αγαπημένους σας να ελέγξετε το βάρος σας γιατί θα μπορείτε να κουβαλάτε πάντα μαζί σας τα 5 γεύματα.
  5. Χρησιμοποιόντας ταπερ θα καταφέρετε να βάλετε μία τάξη στο χάος που επικρατεί στην κουζίνα σας.

Που οφείλονται οι άσχημες μυρωδιές στα πλαστικά ταπερ;

Δεν είναι λίγες οι φορές που ενώ βγάλατε ένα πλαστικό ταπερ από το ντουλάπι όπου υποτίθεται ότι είχατε τοποθετήσει καθαρό, αυτό μπορεί να σας μυρίζει δυσάρεστα. Αυτό συμβαίνει γιατί για τα πλαστικά δοχεία αποθήκευσης δεν αρκεί μόνο το πλύσιμο με το συμβατικό απορρυπαντικό πιάτων, ειδικά όταν το φαγητό που έχουμε αποθηκεύσει προηγουμένως περιείχε κάποιο φαγητό με έντονη μυρωδιά σκόρδου ή άλλων μπαχαρικών.

Οι δυσάρεστες αυτές οσμές οφείλονται κυρίως στην ευαισθησία του πλαστικού υλικού. Είναι πιο δύσκολο στο να καθαριστεί και πιο ευαίσθητο σε σχέση με το γυαλί. Ωστόσο είναι πιο φθηνό και πολύ πιο πρακτικό στη χρήση του γι αυτό το λόγο πριν πετάξετε τα ταπερ δείτε τις παρακάτω συμβουλές.

1. Χρησιμοποιήστε χυμό ντομάτας

Τοποθετήστε μια ποσότητα χυμού ντομάτας σε ένα σφουγγάρι και τρίψτε με αυτό τα τοιχώματα του πλαστικού δοχείου. Έπειτα μπορείτε να πλύνετε το δοχείο κανονικά όπως θα κάνατε και πριν, χρησιμοποιώντας ζεστό νερό και απορρυπαντικό πιάτων.

2. Τοποθετήστε τα ταπερ στην κατάψυξη

Ένας άλλος τρόπος είναι να πλύνετε τα ταπερ και να τα αφήσετε να στεγνώσουν καλά. Έπειτα τοποθετήστε τα στην κατάψυξη και αφήστε μέσα για τη διάρκεια ενός εικοσιτετραώρου και bye bye δυσάρεστες οσμές.

3. Φτιάξτε καθαριστικό με μαγειρική σόδα

Χρειάζεστε 4 κουταλάκια της σούπας μαγειρική σόδα και 1/4 του φλιτζανιού νερό. Αναμίξετε τα μεταξύ τους και αλείψτε το μείγμα στα τοιχώματα του δοχείου, αφήστε το ταπερ για μισή ώρα περίπου και έπειτα ξεπλύνετε καλά.

4. Αγοράστε ποιοτικά ταπερ από τη Thermogallery

Για να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ποτέ το πρόβλημα των δυσάρεστων οσμών σε ταπερ επιλέξτε τα θερμός φαγητού της εταιρείας Thermogallery. Είναι πιο πρακτικά από τα συνηθισμένα ταπερ καθώς μπορούνε να διατηρούν τη θερμοκρασία του φαγητού για έως 6 ώρες μετά και καθαρίζονται πολύ πιο εύκολα χάρη στην εξαιρετικής ποιότητας κατασκευή τους.

Είναι BPA FREE θερμός  και τα παιδιά σας θα τα λατρέψουν χάρη στο ξεχωριστό τους design. Δείτε όλες τις προσφορές θερμός φαγητού της εταιρείας Thermogallery και επικοινώνησε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.

Δείτε ακόμη:

By | 2017-07-11T11:58:46+03:00 11 Ιουλίου, 2017|Νέα & Άρθρα|0 Comments
Είμαι ο Απόστολος Χαντζής και είμαι ιδιοκτήτης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος Thermogallery με ΘΕΡΜΟ ΦΑΓΗΤΟΥ όπου μπορείτε να κάνετε με ασφάλεια τις συναλλαγές σας.

Leave A Comment