chaste-kila-eorton-ta-taper-einai-i-lisi-1

Χάστε τα κιλά των εορτών! Τα ταπερ είναι η λύση!

Τα κιλά των εορτών είναι μία μεγάλη και πονεμένη ιστορία που ξεκινάει με απόλαυση και τελειώνει φέρνοντάς μας σε δύσκολη θέση. Δεν ξέρω πως λειτουργούν οι φίλοι μας στο εξωτερικό κατά την διάρκεια των εορταστικών ημερών όμως εμείς εδώ στην Ελλάδα έχουμε συνδέσει αυτές τις ημέρες με την μεγάλη κατανάλωση φαγητού και γλυκών.

Φαντάζομαι πως λίγο ή πολύ έτσι είναι και στις περισσότερες χώρες. Αυτές τις ημέρες που όλοι μαζευόμαστε γύρω από ένα τραπέζι βρίσκοντας επιτέλους την ευκαιρία να απολαύσουμε λίγες στιγμές χαλάρωσης με οικογένεια και φίλους όπως τότε που ήμασταν πιο μικροί. Είναι ευκαιρία να βρεθούμε με δικούς μας ανθρώπους που για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς είναι μακριά μας και μας λείπουν.

Τώρα που οι μέρες αυτές έχουν περάσει και όλοι επιστρέφουμε σιγά σιγά στην καθημερινότητά μας σίγουρα έχουμε για να θυμόμαστε κάποιες πολλές γλυκιές αναμνήσεις αλλά και κάποια λίγα περισσότερα κιλά. Για πάμε να δούμε λοιπόν πως θα φιλτράρουμε αυτό το μείγμα αναμνήσεων και κιλών έτσι ώστε να κρατήσουμε μόνο τις αναμνήσεις και να κάνουμε πέρα τα περιττά κιλά.

Συμβουλές μείωσης βάρους

  1. Μην τσιμπολογάτε. Το τσιμπολόγημα δεν είναι καθόλου αθώο καθώς μπορεί να ευθύνεται για τα περισσότερα από τα κιλά που βάζει ένας άνθρωπος. Αρχικά λοιπόν χωρίστε την διατροφή σας σε 5 γεύματα και φροντίστε να τηρείτε αυτό το πρόγραμμα.
  2. Μαγειρέψτε τα φαγητά σας πιο ελαφριά. Όταν για παράδειγμα θα φτιάξετε μακαρόνια αποφύγετε να τα τσιγαρίσετε.
  3. Περιορίστε το αλκοόλ. Μπορεί στις γιορτές να ξεφύγαμε λιγουλάκι και καλά κάναμε αλλά καλύτερα τώρα να φροντίσουμε να πίνουμε με φειδώ εάν δεν θέλουμε να αποκτήσουμε το μπιροκοίλι του μπαρμπα Κώστα.

Μην μένετε νηστικοί για ώρες

Πολλές φορές ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε είναι να αφήνουμε την καθημερινότητα να μας κερδίζει και να μην σκεφτόμαστε τις ανάγκες του οργανισμού μας. Είναι λογικό λοιπόν, κάποιος που έφαγε πρωτινό, έφυγε για δουλειά και γύρισε στις 6:00 το απόγευμα να πεινάει σαν λύκος και να θέλει να καταβροχθίσει μια μεγάλη ποσότητα φαγητού προκειμένου να επανέλθει.

Επίσης ισχύει πως ο οργανισμός όντας νηστικός για πολλές ώρες στην σειρά θα αποθηκεύσει το μεγαλύτερο μέρος της τροφής εξοικονομώντας ενέργεια για το ενδεχόμενο μίας επόμενης αφαγίας. Τι να κάνουμε αυτό είναι μία αυτόματη λειτουργία που δεν μπορείς να την σταματήσεις.

Η διατροφή είναι πάρα πολύ σημαντική για έναν άνθρωπο τόσο από την άποψη της εμφάνισης όσο και από την άποψη της υγείας.

Προτιμήστε το σπιτικό φαγητό

Το σπιτικό φαγητό εννοείται πως είναι πολύ καλύτερο από το φαγητό που θα πάρετε από έξω. Πρώτα και κύρια γιατί γνωρίζεται πως έχει παρασκευαστεί και τι περιέχει. Επιλέξτε λοιπόν την λύση των ταπερ και πάρτε μαζί σας σαλάτες και φρούτα στο γραφείο ή στην έξοδό σας.

Τα θερμός φαγητού είναι η λύση που θα σας επιτρέψει να απολαμβάνετε το σπιτικό φαγητού και τις ώρες που είστε εκτός σπιτιού. Στο e-shop με θερμός φαγητού Thermogallery θα βρείτε έναν τεράστιο αριθμό σε προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή οπουδήποτε και αν είστε.

Δείτε περισσότερες συμβουλές καθημερινότητας με ταπερ:

By | 2018-01-02T09:58:37+02:00 2 Ιανουαρίου, 2018|Νέα & Άρθρα|0 Comments
Είμαι ο Απόστολος Χαντζής και είμαι ιδιοκτήτης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος Thermogallery με ΘΕΡΜΟ ΦΑΓΗΤΟΥ όπου μπορείτε να κάνετε με ασφάλεια τις συναλλαγές σας.

Leave A Comment