taper-san-kainouria

Πώς να διατηρήσετε τα τάπερ σας σαν καινούρια

Τα τάπερ, είναι από τα πιο σημαντικά «εργαλεία» της κουζίνας, καθώς μας λύνουν τα χέρια ανά πάσα στιγμή. Σε αυτά τοποθετούμε το φαγητό που περίσσεψε στο ψυγείο, εκεί βάζουμε το μαγειρευτό της μαμάς στην κατάψυξη για ώρα ανάγκης και πολλές φορές τα παίρνουμε μαζί μας στη δουλειά ή το σχολείο μαζί με το κολατσιό μας. Έτσι τα τάπερ θα μπορούσαμε να πούμε ότι έγιναν η προέκταση των χεριών μας.

Πλύνε – βάλε όμως τα μπολ φθείρονται. Παρακάτω σας δίνουμε κάποιους τρόπους για να τα διατηρήσετε για περισσότερο καιρό.

Προσέξτε τη χρήση του φούρνου μικροκυμμάτων

Όταν πεινάμε το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να πετάξουμε στην άκρη το καπάκι του τάπερ με το φαγητό και να το βάλουμε μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων για να ζεσταθεί. Αυτήν είναι μια κακή τακτική, ειδικά αν το τάπερ δεν είναι προορισμένο από τον κατασκευαστή για χρήση στο φούρνο μικροκυμάτων.

Σίγουρα υπάρχουν και αυτά που είναι πιο ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες, όμως με τη συχνή χρήση στο φούρνο μικροκυμάτων η σύσταση των υλικών μπορεί να αλλοιωθεί και να γίνουν επιβλαβή για την υγεία μας. Το πιο σωστό είναι να μεταφέρετε το φαγητό σας σε γυάλινα σκεύη πριν το ζεστάνετε.

Και τι γίνεται με το πλυντήριο πιάτων;

Όπως και με το φούρνο μικροκυμάτων έτσι και με το πλυντήριο πιάτων, θα πρέπει να ελέγχετε τη συμβατότητα των τάπερ με όλες τις οικιακές συσκευές. Στο πλυντήριο πιάτων αναπτύσσονται ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες και αν το τάπερ σας δεν είναι
κατασκευασμένο για αυτές τις θερμοκρασίες μπορεί να αλλοιωθεί ή να λιώσει.

Στην περίπτωση που είναι αρκετά ανθεκτικά ώστε να μπουν στο πλυντήριο πιάτων, καλό είναι να τα τοποθετείτε στη μπασκέτα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην μπορούν να μετακινηθούν κατά τη διάρκεια της πλύσης τους.

Τι να κάνετε για τις οσμές

Υπάρχουν φαγητά που όταν μπουν σε κάποιο δοχείο φύλαξης, αφήνουν το στίγμα τους, δηλαδή τη μυρωδιά τους. Σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να βάλετε λίγη σόδα μέσα, μετά το πλύσιμο και πριν τη φύλαξή τους. Αν οι οσμές επιμένουν, τότε χρησιμοποιήστε μερικά φύλλα εφημερίδας, τα οποία θα τα κλείσετε μέσα στο τάπερ για μια ολόκληρη μέρα.

Να θυμάστε πως πρέπει να ξανά πλυθούν πριν από τη χρήση τους.

Ανανεώστε τα τάπερ σας κάνοντας αγορές θερμό τάπερ από το Thermogallery

Kαλό είναι να ανανεώνετε κάποια στιγμή τα τάπερ σας. Αν ο καιρός τους πέρασε δεν υπάρχει λόγος να τα κρατάμε, ειδικά αν αυτά έχουν θαμπώσει ή γδαρθεί.

Στο Thermogallery θα βρείτε θερμό τάπερ σε τόσο χαμηλές τιμές που μπορείτε να έχετε ένα τάπερ για κάθε χρήση. Αντικαταστήσετε τα παλιά σας πλαστικά μπολ με δοχεία φαγητού της Thermogallery, καθώς τα χημικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των πλαστικών ειδών έχουν άσχημες επιπτώσεις τους στον ανθρώπινο οργανισμό.

Οι θερμοί φαγητού της Thermogallery, διαθέτουν ανοξείδωτη εσωτερική επένδυση, η οποία τους καθιστά ικανούς να διατηρήσουν τα φαγητά σας για περισσότερο από 6 ώρες στην αρχική τους θερμοκρασία, ώστε να απολαμβάνετε το γεύμα σας σαν να βγήκε μόλις από το φούρνο.

Όλα τα δοχεία φαγητού είναι BPA Free και ακολουθούν όλες τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.Διαλέξτε μέσα από μια πλούσια γκάμα σε χρώματα, μεγέθη και σχέδια και κάντε τη δική σας συλλογή με τάπερ Thermogallery.

Δείτε πεισσότερα για τα θερμός φαγητού της Thermogallery:

By | 2017-07-21T09:13:39+03:00 21 Ιουλίου, 2017|Νέα & Άρθρα|0 Comments
Είμαι ο Απόστολος Χαντζής και είμαι ιδιοκτήτης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος Thermogallery με ΘΕΡΜΟ ΦΑΓΗΤΟΥ όπου μπορείτε να κάνετε με ασφάλεια τις συναλλαγές σας.

Leave A Comment