ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΤΑΠΕΡ-ΦΑΓΗΤΟΥ

Επετειακή προσφορά Τhermogallery 1+1 δώρο σε επιλεγμένα προϊόντα

Γεια σας φίλοι μου!

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Τhermogallery κλείνει 2 χρόνια λειτουργίας και γιορτάζει μαζί σας! Εκμεταλλευτείτε την επετειακή προσφορά μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και με κάθε αγορά πάρτε 1 συν ένα δώρο!

Γιορτάζουμε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που μας δείξατε αυτά τα 2 χρόνια και θέλουμε να σας το ανταποδώσουμε.

Η προσφορά ισχύει για τα παρακάτω τάπερ φαγητού:

Απλώς επιλέξτε την αγαπημένη σας σειρά με τάπερ φαγητού και πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέξτε και το δώρο σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσες φορές θέλετε τη μοναδική προσφορά 1 συν 1 δώρο για να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας και να πάρετε και καινούρια τάπερ φαγητού.

Όπως και κάθε σωστή νοικοκυρά θέλει να έχει όλη την σειρά των θερμών φαγητού Thermogallery έτσι κι εσείς έχετε τη μοναδική ευκαιρία σήμερα να την αποκτήσετε παίρνοντας ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΣΕΤ και ένα άλλο σετ θερμού φαγητού Pinnaccle ή Parisa ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Μέχρι πότε θα ισχύει η προσφορά για τάπερ φαγητου;

Η προσφορά θα ισχύει μέχρι να βγάλουμε κάποια άλλη νέα προσφορά για δοχεία φαγητού. Μέχρι τότε μπορείτε σε κάθε αγοράς σας ενός σετ θερμού φαγητού Pinnacle ή Parisa κερδίζετε ακόμα ένα σετ θερμών φαγητού εντελώς δωρεάν.

Η προσφορά ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο μόνο, ενώ ΑΝ είστε σε κάποια άλλη χώρα και θα θέλατε να παραγγείλετε κάποιο από το προϊόντα μας,, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δείτε περισσότερα για τάπερ φαγητού thermogallery:

By | 2016-10-04T12:55:21+03:00 3 Οκτωβρίου, 2016|Νέα & Άρθρα|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επετειακή προσφορά thermogallery 1+1 δώρο σε επιλεγμένα προϊόντα
Είμαι ο Απόστολος Χαντζής και είμαι ιδιοκτήτης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος Thermogallery με ΘΕΡΜΟ ΦΑΓΗΤΟΥ όπου μπορείτε να κάνετε με ασφάλεια τις συναλλαγές σας.