ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΑΠΕΡ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

Μεγάλη προσφορά Thermogallery, με κάθε αγορά άνω των 50€!

Κερδίστε ένα τάπερ φαγητού αξίας 10,90€ με κάθε αγορά σας άνω των 50€

Το αγαπημένο σας eshop με τάπερ φαγητού και θερμό φαγητού Thermogallery θέλει να σας βοηθήσει να γνωρίσετε τα μοναδικά τάπερ μας τα οποία είναι μοναδικά στο είδος τους!

Έτσι σας κάνουμε δώρο για κάθε αγορά σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα άνω των 50 ευρώ δώρο ακόμα ένα τάπερ φαγητού 500ml ή 1000ml της σειράς Parisa σε διάφορα ζεστά χρώματα.

Η προσφορά ισχύει για άπειρες αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μέχρι να βγάλουμε κάποια άλλη προσφορά που θα αντικαταστήσει την παλιά!

Δεν είμαστε κατάστημα προσφορών αλλά επειδή πιστεύουμε στην ποιότητα και στην αντοχή των τάπερ φαγητού θα θέλαμε όλοι σας να δοκιμάσουν τα προϊόντα μας και να καταλάβουν τη διαφορά στην υγεία τους αλλά και στην ευκολία που παρέχουν στο να διατηρήσουν τα φαγητά σας ζεστά ή κρύα για πάνω από 6 ώρες!

Τι να κάνετε τα δώρα σας;

Πολύ απλό, χαρίστε τα σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να γνωρίσουν και αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά των θερμό φαγητού Thermogallery.

Δεν χρειάζεται να σκέφτεστε τι θα κάνετε όλα αυτά τα τάπερ φαγητού και τα θερμό φαγητού. Πολλές φίλες μας νοικοκυρές έχουν αγοράσει ολόκληρη τη σειρά τάπερ φαγητού Thermogallery εδώ και χρόνια και την χρησιμοποιούν καθημερινά χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερες φθορές!

Μέχρι πότε θα ισχύει η προσφορά για τάπερ φαγητου;

Η προσφορά θα ισχύει μέχρι να βγάλουμε κάποια άλλη νέα προσφορά για δοχεία φαγητού. Μέχρι τότε μπορείτε σε κάθε αγοράς σας άνω των 50€ να κερδίζετε ακόμα ένα θερμό φαγητού εντελώς δωρεάν.

Η προσφορά ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο μόνο, ενώ άμα είστε σε κάποια άλλη χώρα και θα θέλατε να παραγγείλετε κάποιο από το προϊόντα μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δείτε περισσότερα για προσφορές και τάπερ φαγητού:

By | 2016-08-25T13:15:14+03:00 25 Αυγούστου, 2016|Νέα & Άρθρα|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μεγάλη προσφορά Thermogallery, με κάθε αγορά άνω των 50€!
Είμαι ο Απόστολος Χαντζής και είμαι ιδιοκτήτης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος Thermogallery με ΘΕΡΜΟ ΦΑΓΗΤΟΥ όπου μπορείτε να κάνετε με ασφάλεια τις συναλλαγές σας.