ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Γυμναστήριο και υγιεινή διατροφή

Το μυστικό για να χτίσετε σώμα είναι η σωστή διατροφή με σπιτικά γεύματα που τα διατηρείτε στα θερμό φαγητού Thermogallery.

Το να πηγαίνετε στο γυμναστήριο σίγουρα δεν είναι από τα αγαπημένα σας πράγματα, αλλά ακόμα και να θέλετε να τηρήσετε το πρόγραμμα, δύσκολα θα βρείτε μια κενή ώρα μέσα στην ημέρα. Αυτό δεν είναι το μόνο δύσκολο κομμάτι, γιατί πρέπει να σκεφτείτε και τη διατροφή σας. Θα είναι κρίμα μετά από μία ώρα έντονης προπόνησης να πηγαίνετε σπίτι να και παραγγέλνετε junk food!

Όσο πιο εντατικά γυμνάζεστε άλλο τόσο πρέπει να προσέχετε τι θα τρώτε. Όχι μόνο τι θα φάτε μετά το γυμναστήριο αλλά και τι θα έχετε φάει πιο πριν. Το φαγητό πρέπει να δίνει την κατάλληλη ενέργεια για να μπορούμε να αποδώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Γι’αυτό λοιπόν μη πηγαίνετε στο γυμναστήριο εντελώς νηστικοί, διότι η καταπόνηση που θα δεχτεί το σώμα σας λόγω έλλειψης ζάχαρης θα σας οδηγήσει σε υπογλυκαιμία, κάτι που θα σας κάνει επιρρεπής στην κούραση.

Τα τάπερ φαγητού της Thermogallery είναι ιδανικά για να έχετε μαζί σας το φαγητό σας.

Τι να φάω πριν το γυμναστήριο;

Το σώμα σας θα χρειαστεί μια καλή δόση από υδατάνθρακες. Μία ώρα πριν πάτε στο γυμναστήριο, μπορείτε να φάτε ένα φρούτο, όπως ένα μήλο ή μια μπανάνα. Μπορείτε επίσης να φάτε τοστ ή κορν φλέικς. Μη ξεχάσετε να πιείτε ένα ποτήρι νερό για να είναι το σώμα σας καλά ενυδατωμένο.

Διατροφή μετά τη γυμναστική

Το σώμα μας κατά τη διάρκεια της γυμναστικής χάνει πολλά άλατα λόγω του ιδρώτα και γι’αυτό χρειαζόμαστε μια καλή πηγή με ηλεκτρολύτες. Κατά τη διάρκεια μιας προπόνηση, το επίπεδο της κορτιζόλης (επίσης γνωστή ως η καταστροφική ορμόνη) αυξάνεται στο σώμα, καθιστώντας μας έτσι επιρρεπείς σε μολύνσεις. Γι ‘αυτόν ακριβώς τον λόγο μια ώρα ακριβώς μετά από μια προπόνηση το “παραθυράκι”, καθώς επιτρέπει τις λοιμώξεις να εισέλθουν στο σώμα. Χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία και να τρώνε όσο το δυνατόν συντομότερα.

Μην βασίζεστε απόλυτα σε πρωτεΐνες για την προμήθεια ενέργειας σας, δεδομένου ότι είναι πολύ πιο δύσκολο στη χώνεψη και να “βαριά” για τα νεφρά σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει πολλά λαχανικά (κυρίως πράσινα) στο γεύμα σας που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες για να έχετε μια εύκολη πέψη.

Το σώμα χρειάζεται μια δίαιτα υψηλή σε πρωτεΐνες για την αναδόμηση των μυών. Μη στηρίζεστε σε συμπληρώματα. Έχετε έτοιμο το φαγητό σας και διατηρείστε το ζεστό και υγιεινό σε θερμός φαγητού Thermogallery!

Δείτε όλη τη σειρά θερμό φαγητού Thermogallery:

Διαβάστε επίσης:

By | 2016-07-12T14:38:00+03:00 12 Ιουλίου, 2016|Νέα & Άρθρα|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γυμναστήριο και υγιεινή διατροφή
Είμαι ο Απόστολος Χαντζής και είμαι ιδιοκτήτης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος Thermogallery με ΘΕΡΜΟ ΦΑΓΗΤΟΥ όπου μπορείτε να κάνετε με ασφάλεια τις συναλλαγές σας.