ΛΕΚΕΔΕΣ ΑΠΟ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΑΠΕΡ ΔΕΙΤΕ ΠΩς ΘΑ ΤΟΥς ΕΞΑΦΑΝΗΣΕΤΕ

Λεκέδες από σάλτσα στα πλαστικά ταπερ; Δείτε πως θα τους εξαφανίσετε στο άψε σβήσε!

Τα ταπερ αποτελούν τον μεγαλύτερο σύμμαχο ενός νοικοκυριού! Είναι εκείνα τα πλαστικά δοχεία στα οποία αποθηκεύουμε από φαγητό μέχρι τις κλωστές και τις βελόνες για να μπαλώσουμε κάτι στην περίπτωση που έχει σκιστεί. Πως θα διατηρήσεις το φαγητό στο ψυγείο ή στην κατάψυξη εάν δεν έχεις μερικά διαθέσιμα ταπερ;

Είναι επίσης ο φίλος της μαμάς που της εξασφαλίζει ότι τα παιδιά της θα απολαμβάνουν το υγιεινό μαμαδίστικο φαγητό ακόμη και τις ώρες που λείπουν από το σπίτι. Είναι επίσης ο φίλος που θα φέρουμε μαζί μας στην δουλειά ή στην οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητά μας έτσι ώστε να μπορούμε κι εμείς να τρεφόμαστε υγιεινά και να διατηρούμε τόσο την καλή μας υγεία όσο και το βάρος μας.

Λεκέδες σε πλαστικά ταπερ

Το αρνητικό των πλαστικών δοχείων φαγητού είναι ότι παρουσιάζουν μια μεγαλύτερη δυσκολία στο να καθαριστούν, σε σχέση με το γυαλί ή άλλα υλικά. Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πόσο δύσκολα μπορεί να καθαρίσει ένα ταπερ μέσα στοπ οποίο έχετε τοποθετήσει ένα λαδερό φαγητό ή ένα φαγητό με κόκκινη σάλτσα.

Μήπως σας έχει τύχει να επιχειρήσετε να βγάλετε ένα καθαρό ταπερ από το ντουλάπι το οποίο όμως κολλάει από τα λάδι που δεν έφυγε εντελώς; Μήπως έχετε μήνες να χρησιμοποιήσετε κάποιο πλαστικό δοχείο φαγητού που στις γωνίες έχει αλλάξει χρώμα από την σάλτσα που δεν έχει καθαρίσει και πολύ καλά;

Πως να καθαρίσετε τα πλαστικά ταπερ

Αρχικά να πούμε πως είναι πάρα πολύ σημαντικό μόλις καταναλώνετε το περιεχόμενο ενός ταπερ να το πλύνετε. Στην περίπτωση που είστε μακρυά από το σπίτι συστήνεται να το ξεπλύνεται καλά πριν το βάλετε πίσω στην τσάντα σας. Μπορείτε όμως να καθαρίσετε τα ταπερ σας εύκολα και απλά με υλικά που έχετε μέσα στο σπίτι σας.

Αυτό που χρειάζεστε είναι:

  • 4 κ.σ. μαγειρική σόδα και
  • 1/4 φλ. χλιαρό νερό,

αναμιγνύετε τα δύο αυτά υλικά και ρίχνετε το καθαριστικό που έχετε παρασκευάζει μέσα στο ταπερ, αφήνετε για μισή ώρα και έπειτα πλένετε κανονικά το δοχείο σας. Θα διαπιστώσετε πως θα καθαρίσει εντελώς.

Πως να διώξετε τις δυσάρεστες οσμές από τα ταπερ

Στην περίπτωση που οι δυσάρεστες οσμές δεν υποχωρούν από τα ταπερ σας δοκιμάστε κάποια από τις ακόλουθες συμβουλές:

  1. Βάλτε ξύδι μέσα στο ταπερ, αφήστε το να δράσει για 3-5 λεπτά και έπειτα πλύνετε το.
  2. Τσαλακώστε μία εφημερίδα και τοποθετήστε την στο εσωτερικό του δοχείου για 2 με 3 ημέρες, έπειτα καθαρίστε το ταπερ με χλιαρό νερό και απορρυπαντικό πιάτων.
  3. Καθαρίστε το ταπερ σας και αποθηκεύστε το ρίχνοντας μέσα ένα κουταλάκι αλάτι.

Πως να διώξετε τους λεκέδες από σάλτσα από τα πλαστικά ταπερ

Η σάλτσα αποτελεί τον πιο δύσκολο λεκέ για τα ταπερ. Αυτό που μπορείτε να κάνετε για να επαναφέρετε το ταπερ σας και να το κάνετε να φαίνεται σαν καινούργιο είναι να το γεμίσετε μέχρι επάνω με χυμό λεμονιού και να το αφήσετε σε ένα σημείο που να το βλέπει καλά ο ήλιος για κάποιες ώρες.

Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Επιλέξτε να χρησιμοποιείτε τα ισοθερμικά ταπερ

Τα αεροστεγή θερμός φαγητού αποτελούν την ιδανική επιλογή για να μεταφέρετε το φαγητό σας στο σχολείο, στην δουλειά ή σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα και αν ακολουθήσετε. Με αυτή την επιλογή όχι μόνο θα έχετε να κάνετε με ένα υλικό το οποίο καθαρίζεται πολύ εύκολα χωρίς να μένουν υπολείμματα αλλά θα μπορείτε να απολαμβάνετε το φαγητό σας ζεστό παντού!

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα με θερμός φαγητού της εταιρείας Thermogallery θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε προκειμένου να κάνετε την καθημερινή σας ζωή πιο εύκολη!

Δείτε περισσότερες συμβουλές καθημερινότητας με ταπερ:

By | 2018-03-20T09:54:12+02:00 19 Μαρτίου, 2018|Νέα & Άρθρα|0 Comments
Είμαι ο Απόστολος Χαντζής και είμαι ιδιοκτήτης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος Thermogallery με ΘΕΡΜΟ ΦΑΓΗΤΟΥ όπου μπορείτε να κάνετε με ασφάλεια τις συναλλαγές σας.

Leave A Comment