ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

Τσάντα για τον παιδικό σταθμό: Τι θα πρέπει να έχει μέσα

Ήρθε ο καιρός να στείλετε το μωράκι σας στον παιδικό σταθμό! Πέρασαν πλέον οι ημέρες της άδειας και εσείς θα πρέπει να γυρίσετε πίσω στην δουλειά και για τις ώρες εκείνες που θα λείπετε θα πρέπει να φροντίσετε για την κατάλληλη φύλαξη των παιδιών σας.

Αρχικά θα πρέπει να βρείτε το κατάλληλο σημείο για εσάς και για το παιδί σας και αφού κάνετε την εγγραφή θα πρέπει να φροντίσετε να προμηθευτείτε κάποια απαραίτητα πράγματα τα οποία θα έχει μαζί το παιδί σας στην τσάντα για τον παιδικό σταθμό.

Τι τσάντα να πάρω για τον παιδικό σταθμό;

Μην ψάξετε να βρείτε μια μικρή τσάντα για να την κουβαλάει στην πλάτη του το παιδί σας. Όταν μιλάμε για παιδικό σταθμό αναφερόμαστε σε νήπια μικρής ηλικίας που δεν μπορούν να σηκώσουν βάρος στην πλατούλα τους. Μια πολύ μικρή τσάντα λοιπόν θα μας δυσκολέψει πολύ γιατί δεν θα μπορεί να χωρέσει τα απαραίτητα ενώ και μια πολύ μεγάλη θα είναι περιττή.

Συνεπώς κάντε πρώτα μια λίστα με τα πράγματα που θα πρέπει να έχετε μαζί σας και επιλέξτε την τσάντα σύμφωνα με την απαραίτητη χωρητικότητα. Σε αυτό θα βοηθούσε πολύ το να ρωτήσετε στον παιδικό τι χρειάζονται αυτοί από εσάς.

Η λίστα με τα απαραίτητα για τον παιδικό σταθμό

 1. Ταπερ φαγητού
 2. Μπουκάλι νερού
 3. Μια αλλαξιά ρούχα (μέσα σε αυτά και φανελάκι και καλτσάκια)
 4. Χαρτομάντηλα
 5. Μωρομάντηλα

Εάν το παιδάκι σας ακόμη δεν έχει βγάλει τις πάνες θα πρέπει να έχει μαζί του και:

 1. Σελτεδάκι
 2. Πάνες
 3. Κρέμα για την αλλαγή της πάνας

Ταπερ φαγητού για τον παιδικό σταθμό

Η επιλογή του κατάλληλου ταπερ για τον παιδικό σταθμό θα πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή. Οι παιδικοί σταθμοί διαθέτουν φούρνους μικροκυμάτων αλλά είναι καλύτερα σε αυτές τις μικρές ηλικίες να αποφεύγετε να δίνουμε φαγητό που έχουμε ζεστάνει μέσα σε αυτούς.

Παράλληλα όμως θέλουμε το μωρό μας το μεσημέρι να απολαύσει ένα ζεστό φαγητό. Για να το πετύχουμε αυτό χρειαζόμαστε ένα θερμός φαγητού. Τα αεροστεγή παιδικά θερμός φαγητού της εταιρείας Thermogallery είναι ιδανικά γι αυτή την χρήση καθώς:

 • κλείνουν αεροστεγώς,
 • διατηρούν την θερμοκρασία του φαγητού για περισσότερο από 6 ώρες και
 • είναι κατασκευασμένα από BPA FREE υλικά.

Μπουκάλι νερού για τον παιδικό σταθμό

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά μπουκαλάκια νερού για όλες τις ηλικίες. Πρέπει όμως να προσέξουμε πάρα πολύ και σε αυτή την περίπτωση το προϊόν που θα επιλέξουμε καθώς θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι τα συμβατικά πλαστικά μπουκάλια, αν και πιο οικονομικά, συνήθως είναι κατασκευασμένα από επικίνδυνα υλικά, δεν καθαρίζουν εύκολα και έχουν μικρή διάρκεια ζωής.

Στο e-shop με θερμός Thermogallery θα βρείτε έναν μεγάλο αριθμό σε παιδικά ανοξείδωτα μπουκάλια κατάλληλα για την περίπτωση αυτή όπως και παιδικά θερμός για την περίπτωση που θα πρέπει να έχει μαζί του ζεστό νερό.

Τέλος εμείς μένει να σας ευχηθούμε καλή προσαρμογή και μην αγχώνεστε εάν τα παιδάκια σας είναι λίγο δύσκολα στην αρχή, γρήγορα όχι μόνο θα συνηθίσουν αλλά θα αγαπήσουν κιόλας αυτό το μέρος με τις πολλές παρέες και με τα πολλά παιχνίδια.

Δείτε περισσότερες συμβουλές καθημερινότητας με ταπερ:

By | 2018-02-06T13:03:22+02:00 6 Φεβρουαρίου, 2018|Νέα & Άρθρα|0 Comments
Είμαι ο Απόστολος Χαντζής και είμαι ιδιοκτήτης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος Thermogallery με ΘΕΡΜΟ ΦΑΓΗΤΟΥ όπου μπορείτε να κάνετε με ασφάλεια τις συναλλαγές σας.

Leave A Comment