ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ

Μήπως σας έχει περισσέψει φαγητό; Δείτε για πόσο μπορείτε να το διατηρήσετε στο ψυγείο

Μήπως σας έχει περισσέψει αρκετό από το φαγητό που μαγειρέψατε την προηγούμενη ημέρα και δεν ξέρετε τι να κάνετε με αυτό;

Η πρώτη μας κίνηση πάντα με το φαγητό που μας περίσσεψε είναι πάντα να το βάλουμε σε ένα δοχείο φαγητού και μετά στο ψυγείο για να μην πάει χαμένο και κάποιες ημέρες μετά όταν θυμόμαστε πως είναι εκεί αναρωτιόμαστε αν τελικά μπορεί να φαγωθεί μετά από τόσες μέρες και τελικά το φαγητό αυτό καταλήγει στα σκουπίδια με λίγες μέρες καθυστέρηση.

Στο άρθρο που ακολουθεί θα μάθουμε πόσο μπορούν να αντέξουν κάποια τρόφιμα στο ψυγείο ώστε να μπορέσουμε να τα καταναλώσουμε κάποια άλλη στιγμή.

Πόσο καιρό αντέχει το μαγειρεμένο κρέας στην συντήρηση;

Το μαγειρεμένο κρέας και αυτό θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε ανάμεσα σε χοιρινό, μοσχάρι ή κοτόπουλο, μπορεί να διατηρηθεί στην συντήρηση για 3-4 ημέρες. Βέβαια όσο πιο κοντά στο μαγείρεμα είναι και ο χρόνος αποθήκευσης τόσο περισσότερο και το διάστημα που μπορεί να διαρκέσει στο ψυγείο μας.

Πόσο καιρό αντέχει η πίτσα στην συντήρηση;

Η πίτσα μπορεί επίσης να διατηρηθεί στη συντήρηση του ψυγείου σας, όπως και στην περίπτωση του κρέατος, 3-4 ημέρες.

Tips: 1. Τυλίξτε την πίτσα καλά έτσι ώστε να μην ξεραθεί.

2. Ο καλύτερος τρόπος για να ζεστάνετε την πίτσα είναι να την βάλετε σε ένα τηγάνι.

Πόσο καιρό αντέχουν οι σούπες στην συντήρηση;

Οι σούπες είναι και το φαγητό που περισσεύει τις περισσότερες φορές οπότε σίγουρα ένα μέρος του θα χρειαστεί να μπει στο ψυγείο. Το καλό βέβαια σε αυτή την περίπτωση είναι ότι μπορεί να κρατήσει 3-4 ημέρες επίσης.

Tips: Βγάλτε από το ταπερ με την σούπα και βάλτε να ζεσταθεί ένα μέρος της μόνο κάθε φορά. Θα πρέπει να θυμόσαστε πως δεν είναι καλό να ζεσταίνουμε και ψύχουμε φαγητά ξανά και ξανά.

Πόσο καιρό αντέχει το μαγειρεμένο φαγητό στην συντήρηση;

Γενικότερα για τα περισσότερα φαγητά ισχύει πως μπορούνε να μπούνε στο ψυγείο για περίπου 3-4 ημέρες. Ακόμη και μια σαλάτα με αυγά, τόνο και μαγιονέζα θα μπορούσε να αντέξει γι αυτό το διάστημα.

Θα πρέπει όμως να έχετε στο μυαλό σας πως όσο πιο φρέσκα είναι τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή ενός φαγητού τόσο πιο ανθεκτική μπορεί να είναι η μαγειρεμένη έκδοσή του.

Συντήρηση μαγειρεμένου φαγητού εκτός ψυγείου

Εάν έχετε φτιάξει το φαγητό σας το πρωί και πρόκειται να το καταναλώσετε μέσα στην ημέρα δεν χρειάζεται να το βάλετε στο ψυγείο και μετά να πρέπει να το ζεστάνετε σαν να ήταν προχτεσινό. Χρησιμοποιήστε ένα ισοθερμικό δοχείο φαγητού και τοποθετήστε το φαγητό σας εκεί μέσα.

Τα ταπερ θερμός της εταιρείας Thermogallery είναι ιδανικά για να διατηρούν την θερμοκρασία του φαγητό έως το λιγότερο 6 ώρες μετά με αποτέλεσμα όταν θα έρθει η ώρα να φάτε το φαγητό σας θα είναι σαν να το τρώτε λίγο μετά το μαγείρεμα χωρίς καν να χρειαστεί να μπείτε στην διαδικασία να το ζεστάνετε.

Δείτε περισσότερες συμβουλές καθημερινότητας με ταπερ:

By | 2018-02-22T11:56:37+02:00 22 Φεβρουαρίου, 2018|Νέα & Άρθρα|0 Comments
Είμαι ο Απόστολος Χαντζής και είμαι ιδιοκτήτης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος Thermogallery με ΘΕΡΜΟ ΦΑΓΗΤΟΥ όπου μπορείτε να κάνετε με ασφάλεια τις συναλλαγές σας.

Leave A Comment