ΝΗΣΤΕΙΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ

Πως τα ταπερ θα σας βοηθήσουν να τηρήσετε την νηστεία της Σαροακοστής

Η Ανάσταση αποτελεί μία από τις σημαντικότερες γιορτές της Ορθόδοξης αλλά και της Καθολικής Εκκλησίας. Η νηστεία της Σαρακοστής στοχεύει στο να εξαγνίσει την ψυχή αλλά και το σώμα μας έτσι ώστε να γίνει δέκτης αλλά και πομπός του χαρμόσυνου μηνύματος της Ανάστασης του Κυρίου και της μετά το θάνατο ζωής.

Βέβαια το να μπορέσει κανείς να κρατήσει την νηστεία για 40 ημέρες είναι πάρα πολύ δύσκολο, ειδικά στην περίπτωση όπου θα πρέπει να λείπει από το σπίτι για αρκετές ώρες.

Τι επιτρέπεται στην νηστεία της Σαρακοστής και τι απαγορεύεται;

Κατά τη διάρκεια της νηστείας της Σαρακοστής απαγορεύονται:

  • τα κρέας,
  • τα αυγά,
  • τα γαλακτοκομικά προϊόντα και
  • το ψάρι

στην πιο αυστηρή εκδοχή της επιτρέπονται το λάδι και το κρασί μόνο τα Σάββατα και τις Κυριακές. Επίσης την 25η Μαρτίου και την Κυριακή των Βαΐων το τραπέζι περιλαμβάνει και ψάρι.

Πως θα κάνουμε νηστεία στην δουλειά; 

Για τον σύγχρονο άνθρωπο η ώρες που περνάει στην δουλειά του είναι πάρα πολλές και σε πολλές περιπτώσεις οι άνδρες και οι γυναίκες τις εποχής μας περνάνε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους εκτός σπιτιού.

Πως λοιπόν μπορεί κανείς να αντισταθεί στους πειρασμούς όταν θα πρέπει να μείνει νηστικός για τόσες ώρες;

Τα ταπερ είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος μας στην νηστεία της Σαρακοστής!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ετοιμάσουμε το πρωί τα ενδιάμεσα νηστίσιμα σνακ αλλά και τα νηστίσιμα γεύματα μας, να τα τοποθετήσουμε στα κατάλληλα θερμός φαγητού και να τα πάρουμε μαζί μας στην δουλειά αλλά και στις διάφορες δραστηριότητές μας.

Ροφήματα για την νηστεία της Σαρακοστής

Την σημερινή εποχή με τα τόσα υποκατάστατα των γαλακτοκομικών προϊόντων μπορεί να είναι ακόμη πιο εύκολο το να νηστέψει κανείς, ακόμη και για πολλές ημέρες, χωρίς να στερήσει από τον οργανισμό του πολύτιμα στοιχεία και βιταμίνες.

Μπορείτε λοιπόν να ετοιμάσετε και κάποια αγαπημένα σας ροφήματα και να τα πάρετε μαζί σας με τα ειδικά ανοξείδωτα μπουκάλια και τα θερμός καφέ.

Στο e-shop με θερμός Thermogallery θα βρείτε σίγουρα τον πολυτιμότερο σας σύμμαχο για την Σαρακοστή.

Δείτε περισσότερες συμβουλές καθημερινότητας με ταπερ:

By | 2018-04-02T14:37:39+03:00 5 Μαρτίου, 2018|Νέα & Άρθρα|0 Comments
Είμαι ο Απόστολος Χαντζής και είμαι ιδιοκτήτης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος Thermogallery με ΘΕΡΜΟ ΦΑΓΗΤΟΥ όπου μπορείτε να κάνετε με ασφάλεια τις συναλλαγές σας.

Leave A Comment